Türkiye Vodafone Vakfı Hakkında | Türkiye Vodafone Vakfı - Resmi İnternet Sitesi

Biz Kimiz?

2002 yılında Vodafone Group Plc. tarafından kurulan Vodafone Grup Vakfı, İngiltere hükümeti tarafından tescillenmiş bir yardım kuruluşudur. Vodafone Grup Vakfı, Vodafone’un faaliyet gösterdiği ülkelerdeki toplumlara destek olmaktır. Toplumun sosyal ve ekonomik gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla kurulan yerel vakıflardan biri olan Türkiye Vodafone Vakfı, ülkemizde toplumun gelişmesine ve yaşam kalitesinin artmasına katkıda bulunmak misyonuyla kadın, engelli, girişimcilik ve eğitim alanlarında sosyal yatırımlar yapmaktadır.

2007 yılında kuruluşumuzdan beri toplumsal değişimin ve gelişimin öncüsü hedefiyle tüm dünyada faaliyet gösteren 27 yerel Vodafone vakfından biriyiz.

Bugüne kadar 4 milyon vatandaşımızın hayatına dokunmamıza aracı olan kurumsal sosyal sorumluluk projelerimizle toplam 29 milyon TL yatırım yaptık.