Türkiye Vodafone Vakfı Hakkında | Türkiye Vodafone Vakfı - Resmi İnternet Sitesi

Biz Kimiz?

2002 yılında Vodafone Group Plc. tarafından kurulan Vodafone Grup Vakfı, İngiltere hükümeti tarafından tescillenmiş bir yardım kuruluşudur. Vodafone Grup Vakfı, Vodafone’un faaliyet gösterdiği ülkelerdeki toplumlara destek olmak, sosyal ve ekonomik gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla yerel vakıflar kurmaktadır. Bu vakıflardan biri olan Türkiye Vodafone Vakfı, ülkemizde toplumun gelişmesine ve yaşam kalitesinin artmasına katkıda bulunmak misyonuyla kadın, engelli, girişimcilik ve eğitim alanlarında sosyal yatırımlar gerçekleştiriyoruz.

2007 yılında kuruluşumuzdan beri toplumsal değişimin ve gelişimin öncüsü hedefiyle tüm dünyada faaliyet gösteren 27 yerel Vodafone vakfından biriyiz.

Bugüne kadar 3 milyonu aşkın vatandaşımızın hayatına dokunmamıza aracı olan kurumsal sosyal sorumluluk projelerimizle toplam 22 milyon TL yatırım yaptık.